За Skrill ( Мънибукърс )


Регистрация в Skrill ( Moneybookers )


skrill


Какво е Skrill ( Moneybookers )?

Skrill ( Moneybookers ) е сайт за интернет трансфер на средства към физически лица или онлайн търговци. Фирмата е регистрирана във Великобритания и е под контрола на Службата по Финансови Услуги (FSA) на Обединеното Кралство. Сайтът е разработен така, че да посрещне изискванията за сигурност за страница обслужваща банковия сектор и гарантира пълна конфиденциалност на вашите данни. Възможността за трансфер на средства в български левове към банка в България, бързината, коректността и изключително ниските такси, правят Skrill предпочитан метод за депозиране от много клиенти на букмейкърите. Ето таксите за видовете трансфери:

Банков трансфер за захранване на сметка в Skrill от сметка в българска банка: 3.60 лв.
Трансфер с дебитна/кредитна карта за захранване на сметка в Skrill: 3.60 лв.
Трансфер чрез ePay.bg за захранване на сметка в Skrill: 0.70% от сумата
Трансфер на средства от Skrill към потребителска сметка в букмейкър: БЕЗПЛАТНО
Изплащане на сума от букмейкър обратно към Skrill: БЕЗПЛАТНО

Регистрация в Skrill

Skrill

Регистрацията в Skrill, преминава през няколко лесни стъпки, в които трябва да потвърдите: активността на e-mail адрес, който ще ползвате при извършването на транзакции и личните си данни.

При попълването на регистрационната форма, обърнете внимание на няколко важни неща: Може да имате само една регистрация в Skrill; E-mail адресът, с който се регистрирате, трябва да бъде активен; Всички данни трябва да бъдат реални, за да се извършват правилно паричните трансфери.

Стъпка 1 – Регистрирайте e-mail адреса си

Skrill

Изберете “Next” за да преминете към следващата стъпка от регистрацията. При правилно попълване на всички полета отбелязани със звезда, ще получите автоматичен e-mail на регистрираната от вас електронна поща.

Skrill

Този и-мел съдържа линк, при отварянето на който автоматично потвърждавате активността на e-mail адреса си и може да продължите с втората стъпка от регистрацията си.

Skrill

* Линкът за активация е валиден само 24 часа. В случай, че не сте получи посочения e-mail, кликнете върху текста “click here” за да получите нов. * За да бъдете сигурни в получаването на потвърждаващия e-mail, намалете спам защитата на електронната си поща преди да започнете своята регистрация в Skrill. Това важи особено за потребителите на mail.bg.

Стъпка 2 – Лични данни:

Skrill

Изберете “Next” за да преминете към следващата стъпка от регистрацията.

Стъпка 3 – Потвърждаване на регистрацията:

В последната стъпка от регистрацията ви в Skrill трябва да проверите въведените от вас лични данни, да въведете корекции ако е необходимо, и да отбележите полето, че сте съгласни с общите правила и условия за ползването на сайта.

Skrill

Изберете “Confirm registration", за да потвърдите успешно регистрацията си. Услугите предложени от Skrill, може да избирате посредством менютата в горния десен ъгъл на сайта.


Депозиране към Skrill

За да започнете да ползвате успешно услугите на Skrill, е нужно да внесете средства към вече регистрирания “интернет портфейл”. Това може да направите посредством банков трансфер, дебитна / кредитна карта, а неотдавна започнаха да приемат преводи и чрез ePay Bulgaria.

Skrill

ДЕПОЗИТ ПОСРЕДСТВОМ БАНКОВ ТРАНСФЕР.

Захранването на сметка в Skrill по този метод е предпочитан и удобен заради възможността да се работи в левове, и факта че трансфера е напълно безплатен. При изпращане на средства към Skrill с банков превод, обърнете внимание на няколко важни неща:
Не се приемат кешови плащания директно по сметката на Skrill. Трансферът задължително трябва да е нареден от банкова сметка, на името на клиента. Клиентският ( ID ) номер от Skrill задължително да бъде въведен във формата за банково нареждане. Не се приемат плащания от лице, различно от това регистрирано в Skrill. За актуална информация за банковите сметки на Skrill, преди да пристъпите към трансфер, отворете менюто “Upload funds” и поставете отметка пред “Bank transfer”.

Skrill

Банковият трансфер от ваша сметка към Skrill отнема от 2-5 работни дни.

* Ако желаете зареждането на интернет портфейла ви да става бързо, открийте си разплащателна сметка в Райфайзенбанк. По този начин при прехвърляне на средства към сметката на Skrill ще се извършва вътрешен за банката трансфер, който е по-бърз от този между различни банки.

* Възможен е банков трансфер посредством интернет банкиране, за банките изброени най-отдолу на показаната страница от Skrill. Кликнете върху съответната банка за повече детайли.

ДЕПОЗИТ ПОСРЕДСТВОМ КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА.

Захранването на сметка в Skrill по този метод е по-рядко предпочитан заради таксата в размер на 1.9% от трансфера. Предимството на този метод е че транзакциите се извършват за секунди. При внасянето на средства към Skrill с дебитна/кредитна карта, обърнете внимание на няколко важни неща:
Преди да започнете да извършвате транзакции използвайки дебитна карта, трябва данните ви да бъдат потвърдени по начина описан по-долу:
За транзакция може да бъде използвана само карта, издадена на същото лице, регистрирано в Skrill. За да пристъпите към регистрация на своята дебитна/ кредитна карта, отворете менюто “Upload funds” и поставете отметка пред “Credit Card”.

Процес на потвърждаване на картовите данни:
След въвеждане на данните на картата и натискане на бутона “Add” се съгласявате от картата ви да бъде изтеглена сума в порядъка на 1.01 до 2.99 евро; Трябва да проверите извлечението на своята карта за точната сума, която ви е била отнета от Skrill, и да я въведете в сектора “verify credit/debit card” от менюто ”profile”. Преди да направите това, депозита с карта няма да бъде възможен. След потвърждаване на картовите детайли, сумата отнета за тази цел, ще ви бъде депозирана по баланса на сметката в Skrill.

Skrill

Skrill

bgbet.info

Изберете “Add", за да добавите успешно картата си. За да пристъпите към депозит със своята дебитна/ кредитна карта, отворете менюто “Upload funds” и поставете отметка пред “Credit Card”.

Skrill

Изберете Next, за да депозирате с посочените детайли. При успех сумата ще бъде начислена по баланса ви за секунди.


Депозиране чрез Skrill към букмейкър

Всички букмейкъри предлагат на своите клиенти, желаещи да оперират дори с български левове, възможността да депозират с Skrill, като поемат всички разходи по извършените трансфери. Средствата са на разположение на клиента за ползване в букмеъкърът до 1-2 минути след тяхното изпращане.

При депозиране на средства от Skrill към букмейкър, обърнете внимание на няколко важни неща:

  1. При регистрацията в букмейкъра, трябва да посочите, като метод за депозиране и теглене на суми Skrill.
  2. E-mail адреса, с който се регистрирате в букмейкъра, трябва да бъде същия като този в Skrill.
  3. Името на потребителя който депозира, трябва да бъде същото като това регистрирано в букмейкърът.
  4. Използвайте e-mail адрес за депозити, в съответствие с валутата по сметката ви в букмейкърът.

След това избирате депозит, от менюто на букмейкъра, посочвате Skrill и въвеждата e-mail адреса, който знаем, че трябва да е еднакъв и в букмейкъра и в Skrill и пишеме сумата, която желаем да преведем към букмейкъра.


Изплащане от букмейкъри към Skrill

За да пристъпите към изпращане на средства към Skrill, влезете в съответния букмейкър с потребителско име и парола и изберете менюто “Плащания или теглене”, посочвате Skrill и въвеждата e-mail адреса, който както знаем, трябва да бъде еднакъв и в букмейкъра и в Skrill и пишеме сумата, която желаем да изтеглим от букмейкъра.


Как да си потвърдите / верифицирате / банковата сметка в Skrill?

Преди да започнете да теглите суми от Skrill към банковата си сметка, трябва да я потвърдите.

Процесът на потвърждаване на банковата сметка е подобен на верификацията на дебитните/кредитни карти.
След като влезете в сметката си под My account ще видите Bank account и срещу него Verify. Или кликвате върху "Profile" за да добавите банкова сметка.

bgbet.info

Кликвате върху Verify, след което ще се отвори този прозорец.

bgbet.info

Отново клквате върху Verify.

bgbet.info

Ще се отвори трети прозорец. Този път кликвате върху "send me a verification code". Появява се прозорец, който потвърждава, че ви е изпратен верификационен код.

bgbet.info

След 3-4 до 5 работни дни отидете във вашата банка или си отворете онлайн банкирането / долния пример /, ако ползвате такова. Би трябвало да сте получили някаква сума от рода на 2-4 стотинки, изпратена ви от Skrill. Към тази сума, като основание за плащането е записан специален код. Запишете си го.

bgbet.info

След това отново влизаме в сметката си в Мънибукерс. Кликваме върхи Profile. Отидете отново на LIST OF BANK ACCOUNTS, където натискате бутона Verify, намиращ се срещу вашата банкова сметка.

bgbet.info

Сега вече може да верифицирате банковата си сметка.

bgbet.info

Процесът по потвърждаване на банковата сметка е приключен.


Изтегляне от Skrill към банкова сметка

Skrill предлага възможността за теглене на средства към банкова сметка при изключително конкурентни условия и такси, в сравнение със стандартните и международни банкови трансфери.

При изтеглянето на средства от Skrill към банкова сметка, обърнете внимание на няколко важни неща:

  1. Титулярното име на банкова сметка трябва да бъде същото като името регистрирано в Skrill;
  2. При извършване на първото ви теглене, се извършва процедура на потвърждаване на банковите детайли;
  3. Може да имате няколко регистрирани банкови сметки.

Регистрация на банкова сметка:

Данни на банкови сметки на титуляра на регистрацията могат да бъдат въведени от менюто “Profile”. В полето “List of bank accounts” изберете “Add” за да пристъпите към регистрация на сметка. За сигурност, системата на Skrill разполага с точните данни за банките в съответната държава. Нужно е да бъде избрана съответната банка и въведен IBAN номерът в две лесни стъпки:

bgbet.info bgbet.info

Нареждане на изплащане към банкова сметка:

За да пристъпите към изпращане на средства към банковата си сметка, влезете в Skrill и изберете менюто “Withdraw”. След попълването на всяка стъпка избирайте “Next” за да продължите.

Стъпка 1 – Изберете сметка:

bgbet.info

Стъпка 2 – Проверете данните:

bgbet.info

Изберете “Withdraw", за да наредите трансфер към посочената банкова сметка.

Skrill

Сумата ще бъде в банковата ви сметка в рамките на 2-5 работни дни.


Какво представлява Skrill?

Това е т.нар интернет портфейл, с който можете лесно и бързо да извършвате парични транзакции с институции, работещи с Skrill. Ниските такси на трансферите и възможността за преводи в български левове, прави Skrill удобен и лесен метод парични преводи.


Кои са предимствата на Skrill?

Skrill предлага бързи, удобни и изключително евтини парични трансфери по интернет. Възможно е да се извършват транзакции в над 30 различни вида валута, включително и български левове. Достатъчно е само да знаете и-мел адреса на получателя и може да извършите трансфера за броени минути.


Мога ли да имам повече от една сметка?

Не. Можете да регистрирате една-единствена сметка. Ако забравите потребителските си данни (като парола), трябва да се свържете с отдела за работа с клиенти на Skrill, но не престъпвайте към нова регистрация.


Имам няколко активни e-mail адреса. С кой от тях да се регистрирам?

Вашият e-mail адрес регистриран в Skrill и този в букмейкърът трябва да бъдат едни и същи за да може да се осъществи трансфера на средства.


Какви са таксите за видовете трансфери?

Банков трансфер за захранване на сметка в Skrill от сметка в българска банка: БЕЗПЛАТНО
Трансфер с дебитна/кредитна карта за захранване на сметка в Skrill: 1,9% от сумата
Трансфер на средства от Skrill към потребителска сметка в букмейкър: БЕЗПЛАТНО
Изплащане на сума от букмейкър обратно към Skrill: БЕЗПЛАТНО
Изплащане на сума от Skrill към банкова сметка на потребителя в българска банка: 3.60 лв.

Колко време отнемат транзакциите?

Зареждане на сметката в Skrill с банков трансфер: 2-5 работни дни
Депозиране от Skrill в потребителска сметка в букмейкър: незабавно
Изплащане на средства от букмейкър към Skrill: до 30 мин.
Изтегляне от Skrill към банкова Ви сметка: 2-5 работни дни

Мога ли да захранвам сметката си в Skrill от сметка в българска банка?

Да. Възможно е да направите банков трансфер от ваша банкова сметка към Skrill в левове и то към сметка в българска банка. Този трансфер е напълно безплатен.


Какво основание да посоча в банката при превода към Skrill?

При успешна регистрация в Skrill, получавате клиентски номер, който можете да видите непосредствено под името си от менюто profile => Customer ID. В случай, че не приложите този номер, средствата няма да достигнат до регистрацията ви в Skrill.


Kъм кого да се обърна за съдействие при проблем със сметката с в Skrill?

Исканията и въпросите към Skrill може да отправяте на английски до:
И-мел: service@Skrill.com
Тел. +44 870 383 0232
За детайли, изберете менюто “contact” от Skrill.

За въпроси и коментари ни пишете.

Skrill / Moneybookers

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства

eXTReMe Tracker